Historien

Eidsvollkarusellen kom i gang når en av Eidsvollidrettens aller største ildsjeler, Arild Tenold var bekymret for synkende interesse i den allerede eksisterende karusellen som Nordre Eidsvoll IL og Fering IL arrangerte.

Eidsvollkarusellen har en historie som går mange år tilbake.

Nordre Eidsvoll IL (NEIL) og Feiring IL hadde i mange år allerede arrangert skikarusell og var starten på Eidsvollkarusellen slik vi kjenner den i dag. I 2009 var styret i NEIL bekymret for en synkende interesse og det ble tatt kontakt med Eidsvold Værks Skiklub (EVS) for å lufte interessen om de ville bli med i karusellen også.

Dette ble en realitet og i 2010 ble det arrangert 4 renn, med tilsammen 128 deltakere. Karusellen vokste fort og Finstad SK og Hurdal IL var med i 2011. Da var det oppe i 240 deltakere. Dessverre så trakk Hurdal seg ut før løpskarusellen i 2012, men det er svært gledelig at Hurdal igjen er tilbake i karusellen.

Når det gjelder løpskarusellen så er den noe yngre, og kom i stand som et prøveprosjekt i 2010 etter at NEIL hadde hatt en friidrettskarusell som ble lagt ned midt på 2000 tallet. 


HISTORIEN VIL OPPDATERES FORTLØPENDEKONTAKT

Eidsvollkarusellen driftes av et karusellstyre med en representant fra hver av arrangørklubbene.

All jobb gjøres på dugnad og vi prøver å svare deg så fort som mulig.

EIDSVOLLKARUSELLEN


E-Post: post@eidsvollkarusellen.no

#eidsvollkarusellen på  Instagram 

Følg oss på facebook